Dure nagellak, wat krijg je voor je geld?

Louboutin

Deze week raakten nagellakliefhebbers wereldwijd er niet over uitgepraat: Christian Louboutin heeft zijn eerste nagellak op de markt gebracht. De prijs van dit designer lakje? $50 per potje… Maar voor die prijs heb je 13 ml nagellak in een designer potje met een 20 cm lange dop. De designer heeft voor deze opvallende dop gekozen om je het gevoel te geven dat je met een echt penseel werkt als je je nagels lakt. Jaja, dat is leuk, maar het maakt het flesje wel lastig om op te bergen. Vooralsnog is de nagellak er alleen in de kenmerkende rode Louboutin kleur. Is rood niet je kleur? Dan kun je vanaf 31 augustus kiezen uit 30 andere kleuren.

Vind jij $50 duur voor een potje nagellak? Schrik niet, maar het kan nog veel gekker!

OPI Spotted

OPI

In 2012 kwam OPI met een collectie die geinspireerd was op Spiderman. Het pareltje van deze collectie was “black spotted”. Een zwarte top coat die het effect van olievlekken in water creeert. Een soort crackle nagellak dus, maar dan veel leuker. Zo leuk, dat iedereen hem masaal wilde hebben. Klein probleempje, de top coat was alleen te koop in Frankrijk. Gelukkig hebben we ebay, waar OPI Spotted soms voor een recordprijs van $70 wordt aangeboden… Heb je dat er niet voor over? Bekijk dan dit eens:

In deze video van Cutepolish zie je hoe je dit effect makkelijk zelf maakt met warm water, zwarte nagellak en een desinfecterende spray.

P.S. Gelukkig (en gek genoeg) kwam ik op ebay een potje OPI Spotted tegen voor “maar” $19 inclusief verzendkosten. Dankzij de tekst “LIMITED EDITION VERY RARE!” kon ik mezelf niet inhouden en heb ik hem besteld. Review volgt zodra ik hem binnen heb! Oh ja, als jij hem ook wilt, hier kun je hem bestellen.

Red Carpet – An evening to remember

redcarpet

Deze gel nagellak van Red Carpet lijkt op het eerste gezicht niet heel bijzonder. Het is een zwarte lak met holografische glitters, zoals we die al bij meer merken hebben gezien. Wat hem zo duur maakt zijn de 4 karaats diamanten die erin zitten. Deze komen ‘s nachts bij het maanlicht het beste tot hun recht. Geen wonder dat sterren als Rihanna en Katy Perry er al mee zijn gespot op de rode loper. Het lakje mag dan $1000 kosten, maar Red Carpet geeft daar ook iets voor terug. Elke keer dat een celeb deze nagellak draagt, doneert het merk namelijk ook $1000 aan een goed doel.

Models Own – Gold Rush Couture

Models Own

Nog zo’n hit bij de sterren: Gold Rush Couture is een van de duurste nagellakken ter wereld. Natuurlijk is het best een mooi lakje, maar die $132.800 betaal je vooral voor de handgemaakte dop. Deze is van goud en ingelegd met 1118 diamantjes. Staat leuk in je collectie! Vind je de lak wel mooi maar heb je geen zin in de decadente dop die erop zit? Geen zorgen! De kleur Gold Rush is ook gewoon met een witte dop te koop op de site van Models Own voor £5 (ongeveer €6,50).

Azature – Black Diamond

azature

Het diamantje in nagellakland (letterlijk) is op dit moment Azature Black Diamond. Voor een kwart miljoen dollar heb je een nagellak die is verrijkt met 267 karaat aan zwarte diamanten. Dat deze nagellak voor de gewone sterveling onbetaalbaar is ziet juwelier Azature gelukkig zelf ook wel in. Daarom bestaat er ook een versimpelde versie; zonder diamanten, maar met dezelfde kleur en glitters. De prijs van deze “eenvoudige” lak is voor$25 te koop op de website van Azature

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s